kuvat - yrityksen tärkein käyntikortti

 

Kuvat kertovat yrityksenne tarinaa paremmin kuin mikään tekstinpätkä: tuotteiden laadusta, yrityksen arvomaailmasta ja persoonista sen takana. Kuvillani pyrin tuomaan esiin etenkin teidän yrityksenne luonnetta ja välittämään toimintanne kulmakiviä.

Kuvaan yrityksille mielelläni erilaisia kokonaisuuksia lähtien yksittäisistä cv-kuvista yrityksen henkilöstökuvaukseen sekä kokonaisvaltaiseen brändikuvaukseen, jossa voimme yhdessä rakentaa teidän yrityksellenne sopivan kuvakirjaston. Voimme myös sopia pidemmästä yhteistyöstä, jolloin kuvaan teille uutta kuvamateriaalia useamman kerran vuodessa ja näin saatte tuoretta sisältöä somekanaviinne.

 

Pääset tutustumaan töihini alla olevista linkeistä:

Henkilökuvaus

lifestyle-kuvaus

minttu saarni

Mukavaa, että löysit sivuilleni! Olen Minttu, 30-vuotias valokuvaaja ja pienen pojan äiti ja asun perheeni kanssa Helsingissä. Olen erikoistunut muotokuvaukseen. mutta palvelen yrityksiä mielelläni myös kokonaisvaltaisesti erilaisissa kuvaustarpeissa.

Studioni sijaitsee Helsingin Tapanilassa, mutta matkustan työn puitteissa ympäri Suomea. Kaikki kuvaukset räätälöidään aina asiakaslähtöisesti - laita siis viestiä niin teen mielelläni juuri teille sopivan pakettitarjouksen!

Jään mielenkiinnolla odottamaan yhteydenottoanne!

yrityskuvaus-helsinki-1-2.jpg
 

ota yhteyttä

Jos kiinnostuit kuvauksesta, ota yhteyttä täyttämällä viereinen lomake, soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Kaikki yrityskuvaukset ovat räätälöitävissä juuri teidän tarpeisiinne sopivaksi kokonaisuudeksi, kerro siis ideastasi ja lähdetään yhdessä viemään sitä eteenpäin!

Minttu Saarni

contact@minttusaarni.com

tel +358 45 1349931

y-tunnus 2588993-4

Nimi *
Nimi
Miten kuulit minusta? *