Kuva: Yuliya Olefirenko

 

minttu saarni

 

Olen Helsingissä asustava valokuvaaja  ja haluan ikuistaa ihmisiä heidän elämänsä tärkeimpinä hetkinä. Pyrin luonnollisuuteen ja välttämään liikaa ihmisten asettelua, kuvaan aitoja hetkiä. Luonnonvalo ja kaunis luonto ovat inspiraation lähteitäni ja kuvaankin muotokuvia mieluiten juuri luonnon keskellä.

Koen suurena etuoikeutena toimia hääkuvaajana, onhan kyse yhdestä elämän suurimmista päivistä. Haluan olla luottamuksenne arvoinen ja siksi suhtaudunkin tähän tehtävään suurella sydämellä ja ammattimaisella otteella. 

Rakastan myös matkustamista ja sen yhdistämistä valokuvaukseen, joten älä epäröi ottaa yhteyttä vaikka asuisit hieman kauempanakin!

Jään innolla odottamaan yhteydenottoanne!

Asiakkaiden kertomaa

 

"Minttu kuvasi meidän häät toukokuun lopulla ja ollaan jokaiseen kuvaan 100% tyytyväisiä! Minttu on iloinen, luonteva ja todella ammattitaitoinen kuvaaja. Potrettikuvat hääparista ovat todella upeita ja edustavia mutta samalla niistä välittyy myös koko juhlan tunnelmaa. Tilannekuvat vieraista ovat myös meidän mielestämme täysin onnistuneita ja olemme ilolla katselleet niistä välittyvää iloista fiilistä. Emme voi muuta kuin suositella Minttua! Minttu kuvasi sekä meidän kihla- että hääkuvat ja yhtään huonoa kuvaa emme ole saaneet!"

— j & T

 

"Kylmät väreet ja sanattomuus olivat ensireaktiot kun saimme kuvat Mintulta. Minulla oli kovat odotukset ja täsmälliset toiveet millaisia kuvia haluaisimme. Palaverissa kävimme kaiken tarkkaan läpi ja mieltä lämmitti kun Mintulla kynä sauhusi muistiinpanoja tehdessä. Minttu oli erittäin ystävällinen, joustava ja totaalisen huomaamaton sekä kirkossa että juhlan aikana. 
Koko päivän dokumentaarinen kuvaus oli täydellinen valinta. Koko päivän kuvat kautta linjan ovat saman tyylisiä ja tarina kantaa aamusta iltaan. Näiden kuvien avulla pääsemme kerta toisensa jälkeen tärkeän päivämme fiilikseen ja voimme hymyssä suin katsella näitä vielä vuosikymmenien päästä. Kiitos Minttu!"

— m & E

 

"Saimme monipuolisen kokoelman ihania kuvia lokakuisista häistämme. Minttu kuvasi ammattimaisesti ja potretitkin saimme otettua nopeasti, mutta rennosti, vaikka ilma oli kylmä. Minttu oli ystävällinen ja osasi esimerkiksi kirkossa olla niin huomaamaton, ettemme muista häntä edes nähneemme. Saimme kuvat nopeasti ja niistä riittää katseltavaa pitkäksi aikaa.”

— a & J

"Mintulla on todella ammattitaitoinen kuvaussilmä ja tilannetaju. Minttu kuvasi häämme ja olemme lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä! Sekä potrettikuvista että tilannekuvista välittyi juhlan tunnelma ja ihmisten ilo ja onni kauniisti ja luontevasti. Erityispisteet vielä kuvien nopeasta toimittamisesta ja todella kauniista muistitikkupaketista, joka oli kuin piste iin päälle. Varmasti käytämme Mintun palveluita jatkossakin ❤"

— M & H

 

"Minttu on ihana ihminen ja uskomattoman ammattitaitoinen. Minä joka koskaan en tykkää olla kuvauskohteena, niin silti Minttu sai rennon fiiliksen kuvaustilanteeseen ja kuvat on upeita.❤"

— t & J

 

"Minttu kävi ikuistamassa toukokuiset häämme Vaasassa. Emme voisi olla tyytyväisempiä valokuvaukseen! Ammattimaisen, mutta rennon ja lämminhenkisen Mintun kuvattavana oli helppo ja hauska olla. Metsässä ja meren rannalla otetuista potreteista tuli upeita ja juuri meidän näköisiämme. Olen myös erittäin tyytyväinen dokumentaariseen valokuvaukseen ja luonnollisiin tilannekuviin (joita saimme paljon!). Minttu oli onnistunut vangitsemaan uskomattoman hyvin häidemme tunnelman niin kirkolla kuin juhlapaikallakin. Ihana eläytyä hääpäivään uudestaan ja uudestaan kuvia katselemalla! :)"

— a & J

 

Minttu oli kuvaamassa häissämme kesäkuussa. Kuvista tuli uskomattoman kauniita ja luonnollisen näköisiä. Saimme ikuistettua koko tärkeän päivämme aina aamun valmistautumisista, auringon viime säteisiin järven rannalla. Mintun kameran edessä oli helppo olla ja hänelle oli hyviä ehdotuksia. Erityisen tyytyväinen olin siitä, kuinka hienosti Minttu oli saanut vangittua häiden iloisen tunnelman ja vieraiden naurunpurskahdukset kameraansa :)

– e & M