Hääkuvaus

Hääkuvaus | Kristallivintti, Lieto ja Turku

Tämän ihanan parin päivä oli rento ja onnellinen, kuten kuvistakin voi päätellä! Kuvia läpikäydessäni mietin, kuinka paljon hääparit ovatkaan valmiita laittamaan luottamustaan minuun kuvaajana, mitä arvostan suuresti. Rantakiville kipuaminen ja illalla pellolla kirmaaminen eivät olleet mikään ongelma tälle parille, vaan kaikkeen tuli iloinen huikkaus “joo tottakai!”. Saimmekin kuvattua monipuolisen potrettisetin heille sekä Turussa että Liedossa. Kiitos upeat hääparit, että teette työstäni niin helppoa!

Hääkuvaus | Helsingin Tuomiokirkko ja Ravintola Saaristo

Jos se ei ole vielä tullut selväksi, niin häiden bloggaaminen tuntuu olevan itselleni lähes mahdoton tehtävä näin arjen keskellä. Haluan kuitenkin jakaa muutamia hetkiä viime kesältä ennen uuden sesongin alkua, joka odottaakin aivan nurkan takana! En malta odottaa. :)

Minulla on jokin erityinen suhde mereen, mikä oon hieman erikoista näin Etelä-Pohjanmaan lakeuksilla kasvaneelle, joka on tuijotellut koko lapsuutensa erinäisiä peltomaisemia. Muistan kuitenkin lapsena rakastaneeni Saariston lapset -kirjaa ja kuvittelevani, minkälaista elämä mahtaisikaan olla, jos leikkisi metsien sijaan rantakallioilla auringon polttaessa jalkojen alla.

Sanomattakin siis selvää, että RAKASTAN kuvata häitä meren läheisyydessä ja pääkaupunkiseudulla se onkin vieläpä usein mahdollista! Ravintola Saaristo on kaunis kuin koru, ja kun siihen lisätään vielä kyseisen hääpäivän upeat kukka-asetelmat, koskettavat puheet, upeat musiikkiesitykset, kuvankaunis morsian, komea sulhanen sekä aito, lämmin tunnelma, oli päivä satumaisen kaunis. Kiitos siis että sain olla mukana sitä ikuistamassa! :)

Alkukesän aurinkoa | Hääkuvaus Porvoon Tuomiokirkko + Villa Haikko

Alkukesän aurinkoa | Hääkuvaus Porvoon Tuomiokirkko + Villa Haikko

Alkukesän hurmaavat häät Porvoon tuomiokirkossa ja Villa Haikossa!

Kansainväliset häät saaristotunnelmissa | Hääkuvaus Helsingin Saksalainen kirkko ja ravintola NJK

Viimeisestä postauksesta tänne on luvattoman pitkä aika, joten viimeistään tässä vaiheessa on aika vilauttaa taas muutamia kauniita hetkiä, joita olen saanut olla ikuistamassa! 

Nämä häät olivat kertakaikkisen upeat - näin lyhyesti ja ytimekkäästi ilmaistuna. Vieraita oli ympäri maailman ja NJK-pursiseura Valkosaaressa tarjosi häille kauniit merelliset puitteet. Tässä muutamia hetkiä tämän ihanan parin päivästä!

Kirkko: Helsingin Saksalainen kirkko

Juhlapaikka: ravintola NJK (www.ravintolanjk.fi/juhlat)

Hääkuvaus Ahvenanmaa | Pyhän Mikaelin kirkko ja Pellaksen tila

Hääkuvaus kuljettaa joskus myös meren yli. Tällä kertaa kuvasin ystäväni tärkeän päivän Ahvenanmaalla: tämä kaunis pari vihittiin keskiaikaisessa Pyhän Mikaelin kirkossa (tunnetaan myös nimellä Finströmin kirkko), ja juhlia vietettiin vanhassa navetassa Pellaksen tilalla, joka on kunnostettu juhlatilaksi. Heidän päivänsä oli ennen kaikkea rento ja täynnä rakkautta, naurua ja onnen kyyneleitä.