Alkukesän aurinkoa / Hääkuvaus Porvoon Tuomiokirkko + Villa Haikko

Alkukesän aurinkoa / Hääkuvaus Porvoon Tuomiokirkko + Villa Haikko

Alkukesän hurmaavat häät Porvoon tuomiokirkossa ja Villa Haikossa!

Kansainväliset häät saaristotunnelmissa / Hääkuvaus Helsingin Saksalainen kirkko + ravintola NJK

Viimeisestä postauksesta tänne on luvattoman pitkä aika, joten viimeistään tässä vaiheessa on aika vilauttaa taas muutamia kauniita hetkiä, joita olen saanut olla ikuistamassa! 

Nämä häät olivat kertakaikkisen upeat - näin lyhyesti ja ytimekkäästi ilmaistuna. Vieraita oli ympäri maailman ja NJK-pursiseura Valkosaaressa tarjosi häille kauniit merelliset puitteet. Tässä muutamia hetkiä Christianen ja Jaakon päivästä!

Kirkko: Helsingin Saksalainen kirkko

Juhlapaikka: ravintola NJK (www.ravintolanjk.fi/juhlat)

Viitasen Piia / Promokuvaus Porvoo

Minulla on ystäviä ja perheenjäseniä, jotka ovat lahjakkaita häkellyttävän monilla osa-alueilla. On talousalan rautaisia ammattilaisia, inspiroivia opettajia jotka saavat muut innostumaan, teräväkynäisiä toimittajia ja eri alojen taiteilijoita, kuten muusikoita ja tanssijoita. Viime viikolla sain olla todistamassa, kun oma veljeni kävi pokkaamassa yhden Pohjoismaiden suurimmista taidealan palkinnoista, Teosto-palkinnon, ja olin taas pakahtua ylpeydestä! Hauskinta on seurata vierestä niitä lahjakkuuksia, jotka tekevät intohimoisesti sitä hommaa, mitä itse vihaan tai en ymmärrä siitä mitään: näistä esimerkkinä innokkaat excel-taulukkojen ja numeroiden pyörittäjät. Jos jotain olen tämän yrittäjän taipaleeni aikana oppinut niin ainakin sen, että ikävät hommat kannattaa suosiolla ulkoistaa jollekin, joka sen osaa. Toisen inhokkihomma on toisen suosikki ja näin molemmat osapuolet hyötyvät: minun ei tarvitse lyödä päätä seinään kirjanpidon kanssa ja jonkun toisen ei tarvitse tuskailla esim. hyvien CV-kuvien kanssa! Se juttu, missä itselläni menisi kokonainen työpäivä, sujuu alan ammattilaiselta käden käänteessä. 

Piia on yksi esimerkki niistä taitavista muusikkoystävistä ja hänen kanssaan kuvasimme yhtenä marraskuisena päivänä mm. nämä kuvat hänen tulevalle levylleen, joka on nyt siis jo ulkona. Piian musiikkiin voi tutustua lisää täällä!